© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Το Κέντρο Λόγου "Αληθώς" τίμησε τη συγγραφέα Διονυσία Μούσουρα-Τσουκαλά και απένειμε τις πιστοποιήσεις παρακολούθησης του β' κύκλου δράσεών του (2012-13)

  Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013, στη Φανερωμένη Μπανάτου  
  Φωτορεπορτάζ: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας

Α΄μέρος
















Κατά τη Αρχιερατική θεία Λειτουργία της Κυριακής 28ης Ιουλίου 2013 στη Φανερωμένη Μπανάτου, όπου προέστη ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ και σύμφωνα με την εξαγγελία του "Αληθώς", το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου της Ενορίας τίμησε την Μπανατιώτισσα συγγραφέα κ. ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΜΟΥΣΟΥΡΑ-ΤΣΟΥΚΑΛΑ. 

Θυμίζουμε ότι η τιμηθείσα ζει -από τα 1967- μετανάστρια στη Μελβούρνη, όπου διαπρέπει στα Γράμματα και, με τον τρόπο της, συντηρεί αναλλοίωτη και ζωντανή τη Μνήμη των Ξεριζωμένων. Συνάμα από το 2008 είναι μόνιμη συνεργάτρια του Νυχθημερόν, όπου κάθε μήνα καταθέτει τις συγκινητικές Αναμνήσεις και τις Νοσταλγίες της


Όλα αυτά τόνισε στην σχετική ομιλία του ο υπεύθυνος του "Αληθώς" και Εφημέριος Μπανάτου π. Παναγιώτης Καποδίστριας, ο δε Μητροπολίτης κ. Διονύσιος -εκπροσωπώντας και εκφράζοντας το "Αληθώς"- επέδωσε στην κ. Μούσουρα-Τσουκαλά χρυσό στεφάνι και τιμητικό δίπλωμα! Εκείνη ευχαρίστησε κατασυγκινημένη!

Β΄ μέρος 














Πριν την ολοκλήρωση της Σύναξης, δια χειρών του Μητροπολίτου κ. Διονυσίου, το "Αληθώς" απένειμε τις πιστοποιήσεις σε όλους εκείνους τους θιασώτες του Κέντρου Λόγου, οι οποίοι παρακολούθησαν ως επί το πλείστον τις μορφωτικές δράσεις του κατά το λήξαν ακαδημαϊκό έτος 2012-13.


















Η λειτουργική και χαροποιός ημέρα έληξε με πλούσια κεράσματα, αναμνηστικές φωτογραφίες και λαϊκά άσματα της Ζακύνθου στην αυλή της πατρικής οικίας του Εφημερίου π. Παναγιώτη, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον ναό της Φανερωμένης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails