© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ένα πόνημα του π. Παναγιώτη Καποδίστρια για τις οικολογικές δραστηριότητες του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου


Κυκλοφόρησε πρόσφατα (Μάρτιο 2014) από το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», την μορφωτική έκφραση της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, μια θεολογική μελέτη, που αφορά στις οικολογικού ενδιαφέροντος πρωτοβουλίες του Φαναρίου.
Το βιβλίο αποτελεί διπλωματική εργασία του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτη Καποδίστρια - Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Ι. Μ. Ζακύνθου και τιτλοφορείται «Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, εκφραστής του ορθόδοξου θεολογικού λόγου για το φυσικό περιβάλλον».
Οι ενδιαφερόμενοι να το προμηθευτούν μπορούν να απευθύνονται στο Εκθετήριο της Ι. Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου ή στα τηλέφωνα: 2695043036 και 2695048422. Τα πιθανά έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ευαγούς Ταμείου Υποτροφιών της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails