© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Τιμή στους Τρεις Ιεράρχες – Προστάτες των Γραμμάτων, η Δ6 σύναξη του Κέντρου Λόγου Μπανάτου «Αληθώς»


Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς» τιμά τους Τρεις Ιεράρχες, Προστάτες των Γραμμάτων και της Παιδείας, τους Αγίους Βασίλειο τον Μεγάλο, Γρηγόριο τον Θεολόγο και Ιωάννη τον Χρυσόστομο, την Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.
Στο πρώτο μέρος της βραδιάς, τρεις Θεολόγοι της Ζακύνθου, οι κ.κ. Θεοχάρης Ευαγγελόπουλος, Σταμάτιος Ζούλας και Διονύσιος Πομόνης θα παρουσιάσουν συνοπτικά τον βίο, την πολιτεία και την εν γένει προσφορά των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών.
Στο δεύτερο μέρος, θα λάβει χώρα επίκαιρη Συναυλία, με επίκαιρα εκκλησιαστικά ακούσματα, από την Χορωδία του Ναού Θείας Αναλήψεως πόλεως Ζακύνθου, υπό την διεύθυνση του Ιεροψάλτη και Χοράρχη κ. Διονυσίου Πόθου. Σημειωτέον ότι η εν λόγω Χορωδία συμπλήρωσε τα είκοσι χρόνια ανελλιπούς δραστηριότητάς της στα εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου και με αυτή την παρουσία εορτάζει τα γενέθλιά της.
Οι συντελεστές του «Αληθώς» έχουν την τιμή να καλέσουν τους θιασώτες του Κέντρου και στην εν λόγω δράση του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails