© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ταξίδι στην Ακτή του Ελεφαντοστού με τον φακό του Γιώργου Γεωργιάδη, η Δ7 εκδήλωση του Κέντρου Λόγου «Αληθώς»


Ως γνωστόν, η Κυριακή της Ορθοδοξίας είναι κάθε χρόνο αφιερωμένη στην Ιεραποστολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας «εις πάντα τα έθνη».
Με αυτή την ευκαιρία, το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», στην 7η σύναξη του δ΄ κύκλου δράσεών του, αυτήν της Κυριακής της Ορθοδοξίας, 1ης Μαρτίου 2015 και ώρα 8.15 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου, επιχειρεί να προσεγγίσει δημοσιογραφικά την καθημερινότητα του φτωχού λαού μιας αφρικανικής χώρας, της Ακτής του Ελεφαντοστού.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, ταξίδεψε πρόσφατα εκεί ο γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης, αποτύπωσε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο μάλιστα θα παρουσιάσει στην εν λόγω βραδιά του «Αληθώς», με γενικό τίτλο:

«Αποτυπώνοντας την Αξιοπρέπεια στην Ακτή του Ελεφαντοστού, πλάι στους Ορθόδοξους Ιεραπόστολους και τους Γιατρούς Καρδιάς».


Οι υπεύθυνοι του «Αληθώς» έχουν την τιμή να καλέσουν τους φίλους του Μορφωτικού Κέντρου και σε αυτή την ενδιαφέρουσα δράση του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails