© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο Παναγιώτης Αγαλιώτης εκθέτει ζωγραφική του στην αίθουσα «Ίριδα ArtStudio»


Έκθεση ζωγραφικής του Παναγιώτη Αγαλιώτη θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 17 έως την Τρίτη 25 Αυγούστου 2015, στον εκθεσιακό χώρο «Ίριδα ArtStudio», Αρχιεπισκόπου Κοκκίνη και Διονυσίου Ρώμα 1, περιοχή Ξενία (Παραλιακή) – Ζάκυνθος.

Ο Παναγιώτης Αγαλιώτης ασχολείται με τη ζωγραφική τέσσερα χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη ατομική του έκθεση γνωριμίας.Ο ίδιος δηλώνει: «Είχα σκοπό αρχικά να ονομάσω την έκθεση «Αναμνήσεις μιας εκδρομής» ή κάτι τέτοιο, μιας και εμφαίνεται μια ροπή προς την απόδοση της φύσης, εικαστικά, αλλά ήθελα περισσότερο η έκθεση να αποτυπώνει αντιπροσωπευτικά δείγματα, συνολικά των όσων έχω κάνει ή εν πάση περιπτώσει των όσων έχω μάθει ή έχω ανακαλύψει τον καιρό που ασχολούμαι με τη ζωγραφική. Γίνεται εμφανές ότι με αυτή την έκθεση, δεν σκοπεύω να ανακαλύψω νέες εικαστικές διαλέκτους, αλλά να δώσω άμεσα και παραστατικά ότι αποκομίζω αντικρίζοντας τον εξωτερικό κόσμο. Είμαι πάντα στη διάθεση του κοινού για σχόλια και παρατηρήσεις».

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 18:30 – 20:30 | Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails