© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Θεομητορική η 8η εκδήλωση του ε΄ κύκλου δράσεων του Κέντρου Λόγου «Αληθώς»


Στο πλαίσιο των εκκλησιαστικών αναφορών στον Ευαγγελισμό και τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», αφιερώνει την 8η εκδήλωση του ε΄ κύκλου δράσεών του, στην Θεομήτορα, την Κυριακή Β΄ των Νηστειών, 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 8.30 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Ομιλητής θα είναι ο κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΖΟΥΛΑΣ, Εκπαιδευτικός και Μάστερ Θεολογίας, ο οποίος θα αναπτύξει το ενδιαφέρον θέμα: «Η συμβολή της Παρθένου Μαρίας στο απολυτρωτικό έργο του Υιού Της».

Στη συνέχεια, το 20μελές σχήμα Ψαλτών Εκκλησιαστικό Αναλόγιο «Θεόδωρος Κουρκουμέλης-Κοθρής», με Μαέστρο τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΟ, θα αποδώσει ευάριθμους ύμνους από την εορτή του Ευαγγελισμού και άλλα αξιάκουστα θεομητορικά ψάλματα, κατά το βυζαντινό και ζακύνθιο μουσικό ύφος.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Λόγου «Αληθώς» έχουν την τιμή να Σας καλέσουν και σε αυτή τη μορφωτική βραδιά, ευχαριστώντας εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails