© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Επιστροφή εικόνων στο "αρχαίον κάλλος" μετά μουσικής στο Στ2 "Αληθώς"


Το Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», συνεχίζοντας τις μορφωτικές συνάξεις του, παρουσιάζει την 2η για φέτος δράση του την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016, ώρα 7 μ.μ., στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Η δεύτερη αυτή εκδήλωση αφορά στη συντήρηση και αποκατάσταση ιερών Εικονισμάτων, τα οποία προέρχονται από Ναούς και Μονές της Ζακύνθου.

Προς τούτο, στο πρώτο μέρος της βραδιάς θα παρουσιάσουν το σχετικό έργο μιας 15ετίας, χρησιμοποιώντας μάλιστα πλούσιο εποπτικό υλικό, οι συντηρητές κ.κ. Μάριος και Ανδρέας Θεοδόσης, με θέμα: “Επιστροφή ιερών Εικόνων της Ζακύνθου στο αρχαίον κάλλος.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, το μουσικο-φωνητικό σχήμα “Ιόνιο κύμα”, υπό την διεύθυνση του συνθέτη κ. Τιμοθέου Αρβανιτάκη, θα παρουσιάσει δημοφιλείς μελωδίες.

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα αποτελέσει εξαιρετική τιμή για το Κέντρο Λόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails