© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

«Παιδίον νέον, ο προ αιώνων Θεός». Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Ορχήστρας Νέων Ζακύνθου, με Ομιλία του Μητροπολίτου Ζακύνθου, στο Κέντρο Λόγου «Αληθώς»


Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», ενόψει της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, ετοιμάζει την 3η εκδήλωση του στ΄ κύκλου του, το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 7 το βράδυ, στον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου.

Εισαγωγικά της βραδιάς, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ θα αναπτύξει το επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα:

«Πώς το “μυστήριον ξένον” της Θείας Ενανθρωπήσεως μπορεί να κατανοηθεί και προσληφθεί από τον σύγχρονο άνθρωπο».

Ακολούθως, θα λάβει χώρα Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, στην οποία η νεοσύστατη και πολλά υποσχόμενη Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου “Κ. Μεϊντάνης και Θ. Καραμπιπέρης” θα παρουσιάσει δημοφιλέστατα ακούσματα από το κλασικό ρεπερτόριο και όχι μόνον.

Οι συντελεστές του «Αληθώς» έχουν την τιμή να καλέσουν τους φίλους του Κέντρου και στην εν λόγω εκδήλωσή του, προ-εορτάζοντας, όπως αρμόζει, τη Θεία Γέννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails