© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Στιγμές από τα εγκαίνια έκθεσης έργων τέχνης, εμπνευσμένων από τον Γρηγόριο Ξενόπουλο, στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων


Βράδυ 8ης Δεκεμβρίου 2017, στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικών έργων, εμπνευσμένων από την σπουδαία φυσιογνωμία του Γρηγορίου Ξενοπούλου. 
     Πάμπολλοι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, των Επιστημών και του Μόχθου, ανέβηκαν στα σκαλιά του Μουσείου κι εκεί, πλάι στα παλαιόθεν εκθέματα, πλάι στα χειρόγραφα του Σολωμού, νεότατες - φρέσκες δημιουργίες συνομίλησαν ευοίωνα με την ζακυνθινή πολιτισμική παραγωγή των προηγούμενων αιώνων!
     Αξίζουν πολλά εύγε τόσο στην Αντιπεριφέρεια, όσο και στο Δ.Σ. του Μουσείου Σολωμού, μάλιστα δε στην Διεύθυντρια κ. Κατερίνα Δεμένη, ότι εμπνεύστηκαν και πραγματοποίησαν αυτό τον ποιοτικό άθλο στον τόπο μας!
[Φωτορεπορτάζ: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails