© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Ευχές για το 2019 με το τραγούδι "Ο περαματάρης" του Γιάννη Παντάκη και της Λενέτας Στράνη [video]

Γράμμα από τον Γιάννη Παντάκη

Τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς που φεύγει, αλλά και τις ιδιαίτερες στιγμές της υποδοχής της νέας χρονιάς που έρχεται, θέλουμε πάντα να βρισκόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αφιερώνω, λοιπόν, ένα ιδιαίτερα αγαπημένο νέο μου τραγούδι, ένα τραγούδι που μιλά για έναν περαματάρη, που για τη δική του αγαπημένη, ολόκληρη περαταριά υπόσχεται να φτιάσει, να περάσουν μαζί το ποτάμι, απέναντι.

Εγκάρδιες ευχές για μία καλή, δημιουργική και γεμάτο υγεία νέα χρονιά!

Το ποίημα δημοσιεύεται στο βιβλίο «Με το δεύτερο φεγγάρι του Αυγούστου» της Λενέτας Στράνη, από τις εκδόσεις ΚΟΥΚΙΔΑ, μέσα από το οποίο το Αιτωλικό και Ζακυνθινό ιδίωμα συνομιλούν. Εδώ, το τραγούδι το ακούμε στην πρώτη του δημόσια εκτέλεση και το ερμηνεύω εγώ μαζί με τη Χαρά Ευαγγελινέλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails