© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

"Δέκα + Δέκα". Έκθεση φωτογραφίας "Αληθώς", στα εγκαίνια της Ενοριακής Βιβλιοθήκης Βανάτου εν ΖακύνθωΤο Μορφωτικό Κέντρο Λόγου «Αληθώς», διευρύνοντας το φάσμα των δράσεών του και σε εικαστικό επίπεδο, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στην διπλή έκθεση φωτογραφίας της Καλλιόπης Ζιάκα και της Λουκίας Καποδίστρια, με γενικό τίτλο:

«δέκα συν δέκα»

την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, στις 8.30 το βράδυ, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα, όπου θα στεγαστεί η Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου, πλησίον του Ναού της Παναγούλας. 

Αυτή η έκθεση αποτελεί την εναρκτήρια εκδήλωση για το άνοιγμα αυτού του νέου χώρου πολιτισμού, τα εγκαίνια του οποίου θα πραγματοποιηθούν την ίδια βραδιά από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄

Αμέσως μετά την τελετή των Εγκαινίων η Διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων κ. Κατερίνα Δεμέτη θα παρουσιάσει τις εκτιθέμενες φωτογραφίες και το έργο των δύο καλλιτεχνών. 

Η έκθεση θα διαρκέσει από 9 έως 15 Αυγούστου 2019, ημέρα του Πανηγυριού του Μπανάτου. 

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» και της τέχνης θα είναι τιμή για το Κέντρο Λόγου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails