© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Διάλεξη της ιστορικού Μαρίας Ευθυμίου στη Ζάκυνθο (9.11.2019)



Η Λέσχη Ανάγνωσης Κερίου οργανώνει εκδήλωση στην οποία είναι καλεσμένη η διακεκριμένη ιστορικός Μαρία Ευθυμίου και θα αναπτύξει το θέμα: «Τα ισχυρά σημεία του ελληνισμού στα 4.000 χρόνια της καταγεγραμμένης Ιστορίας του».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της “Λέσχης ο Ζάκυνθος”.

Η Μαρία Ευθυμίου είναι καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παραδίδει αφιλοκερδώς μαθήματα  Παγκόσμιας και Ελληνικής Ιστορίας σε Δήμους, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Κέντρα απεξάρτησης και φυλακές της χώρας. Μέχρι σήμερα χιλιάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τις ομιλίες της και στις διαλέξεις της δημιουργείται το αδιαχώρητο. Στις διαδικτυακές πλατφόρμες οι θεατές ξεπερνούν τις 30.000.

Η βραβευμένη, για την εξαίρετη πανεπιστημιακή της διδασκαλία, καθηγήτρια θα παρουσιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα ισχυρά σημεία του ελληνισμού τα τελευταία 4.000 χρόνια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails