© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

5 μεγαλοβδομαδιάτικες βραδιές του "Αληθώς" διαθέσιμες, καθώς ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ


ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Το έχουμε εμπεδώσει ήδη! Χρειάζεται να προστατευθούμε και να προστατεύσουμε εαυτούς και αλλήλους από την απειλή του Covid-19 και του εξ αυτού παγκόσμιου Θανατικού. Κι ενώ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, καλόν είναι να μεταχειριζόμαστε το βίο του εγκλεισμού δημιουργικά - παραγωγικά - μορφωτικά.

Εμείς από πλευράς του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", ανοίγουμε το οπτικοακουστικό Αρχείο μας και, στο πλαίσιο μάλιστα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Λαμπρής, προτείνουμε σε όλους σας πέντε μεγαλοβδομαδιάτικες βραδιές - συναυλίες παλαιότερων ετών, μες από τις οποίες εκφράστηκε κατανυκτικά και περίτρανα η ιδιότυπη ευσέβεια του ζακυνθινού λαού προς το Θείο Πάθος. 

Μπορείτε να συμμετάσχετε, λοιπόν, σε μια λίστα ήχων και εικόνων πολυλατρεμένων από όλους μας! Διατίθενται προς όλους Σας με πολύ χαρά εκ μέρους του "Αληθώς", οι συντελεστές του οποίου εύχονται προς όλους, πολύ γρήγορα να περάσει το Κακό και να μπορέσουμε να ξανασυναντηθούμε σε υγιέστερες μέρες για τον τόπο και τον κόσμο μας. Για τώρα, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ αύριο δυνατότητα υγείας και επανεπικοινωνίας!!! Καλή Ανάσταση, διάχυτη παντού!!!

Κάντε κλικ ΕΔΩ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails