© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Paris Photo New York: στο διαδίκτυο, ο κατάλογος της έκθεσης


Μετά την αναβολή της λόγω της πανδημίας, η έκθεση Paris Photo New York, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εκθέσεις φωτογραφίας, η οποία επρόκειτο να γίνει αυτό τον μήνα, διέθεσε τον πλήρη κατάλογό της στο Διαδίκτυο, επιτρέποντας πρόσβαση σε περισσότερες από 1.200 φωτογραφίες. 

Η Paris Photo New York επρόκειτο να φιλοξενηθεί στο Pier 94 και θα περιλάμβανε εκθέσεις, συζητήσεις, απονομή βραβείων και εκδηλώσεις με συμμετοχή του δικτύου φωτογράφων και γκαλερί στο Μεγάλο Μήλο. Συμμετείχαν 173 γκαλερί και εκδότες και θα ήταν ανοικτή έως σήμερα 30 Απριλίου. Τώρα, το «Online Viewing Room» προσφέρει τη δυνατότητα στους φωτογράφους να συνεχίσουν να εκθέτουν τη δουλειά τους όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού. Μερικοί από τους μαιτρ της συγκεκριμένης τέχνης των οποίων φωτογραφίες εκτίθενται είναι οι Nan Goldin, Andreas Gursky, Peter Hujar, Dorothea Lange, Sally Mann και Diane Arbus. Αλλά και νεότερα ονόματα που έχουν κάνει αίσθηση, όπως οι Paul Mpagi Sepuya και Tyler Mitchell.
  
Ο oniline κατάλογος περιλαμβάνει πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει έργα ή να έλθει σε επαφή με τις γκαλερί, αλλά ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό όσους θέλουν απλά και μόνο να εξερευνήσουν μια τεράστια συλλογή σύγχρονης φωτογραφίας από την άνεση και κυρίως, την ασφάλεια, του σπιτιού τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails