© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην πόλη της Ζακύνθου - Προβλήματα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη


Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην πόλη της Ζακύνθου και στην περιαστική της περιοχή, καθώς επίσης το βορειοδυτικό και νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη έχουν εντοπιστεί από τα συνεργεία πλήθος βλαβών, ωστόσο οι συνθήκες που έως τώρα επικρατούν καθυστερούν την αποκατάστασή τους.

Όπως επισημαίνει ο Διαχειριστής, τα συνεργεία του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης του φαινομένου «Ιανός» σε πλήρη ετοιμότητα, με αυξημένο τεχνικό προσωπικό, εξοπλισμό, οχήματα κλπ, σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές -Δυτική Πελοπόννησο, Ιόνια νησιά, Κεντρική Ελλάδα, Εύβοια και Αττική- στις οποίες έχουν ήδη εκδηλωθεί ή αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Το συνολικό τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολαβικών συνεργείων που βρίσκεται από προχθές σε επιφυλακή είναι 830 άτομα, ενώ το σύνολο των ειδικών οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών, 130. Στις περιοχές που επλήγησαν σφοδρότερα έχει ήδη προγραμματιστεί η περαιτέρω ενίσχυσή τους με τεχνικό προσωπικό σήμερα και αύριο.

Οι ενισχυμένες μονάδες της εταιρίας είναι σε επιφυλακή σε όλες τις παραπάνω περιοχές, προκειμένου, μόλις καθίσταται δυνατή και ασφαλής η επέμβασή τους στο Δίκτυο, να αποκαθίστανται όσο το δυνατόν ταχύτερα οι βλάβες. Επί τόπου στις πληγείσες περιοχές έχει ήδη μεταβεί ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Α. Μάνος και τα αρμόδια στελέχη, για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό όλων των απαραίτητων εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails