© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

"Lectures Αληθώς" 7: "Κορωνοϊός. Κρίση υγείας ή κρίση ταυτότητας;" με την Δρ Ελένη Παράσχη [14.12.2020, 6 μμ]


Η 7η δράση του "LECTURES ΑΛΗΘΩΣ", δηλαδή του διαδικτυακού προγράμματος εν καιρώ Πανδημίας, που ετοιμάζει και παρουσιάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα το "Αληθώς" - Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Βανάτου εν Ζακύνθω, είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, στις 6 το βράδυ.

Στην εν λόγω δράση φιλοξενείται η κ. ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΧΗ, Βιολόγος και Δρ Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία θα διαπραγματευθεί το επίκαιρο θέμα: "ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΚΡΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ή ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ;"

Η ενδιαφέρουσα αυτή τηλε-διάλεξη αναρτάται στο κανάλι του "Αληθώς", όπου μπορείτε να την παρακολουθήσετε!

Who is Who 

ΕΛΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΧΗ 


Η Ελένη Παρασκευή Παράσχη είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κατόπιν, συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπου έλαβε Master και Διδακτορικό από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών. 

Εργάζεται στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πατρών σε μεταδιδακτορική έρευνα. 

Μελέτες της έχουν δημοσιευτεί σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά, όπως Tourism Management, Transport Policy, Economic and Industrial Democracy, ενώ έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια, όπως: PIAC/Paris 2017, ATRS/Amsterdam 2019, IAC-MEBM/Vienna 2020. Επίσης, είναι και η ίδια κριτής σε επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κύρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails