© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

2η μέρα μαγνητοσκόπησης του πασχαλινού επεισοδίου "Κυριακή στο χωριό ξανά" της ΕΡΤ3


Το συνεργείο της εκπομπής "Κυριακή στο χωριό ξανά" της ΕΡΤ3 βρίσκεται ακόμη στο Βανάτο Ζακύνθου, προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του επεισοδίου που θα προβληθεί στο τρίτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης ανήμερα του ερχόμενου Πάσχα. 
    Κατ' αυτή την δεύτερη μέρα τα πάνελς των ομιλητών φιλοξενήθηκαν στο Κτήμα Αμπελοράβδη του Καληπάδου, αδελφής περιοχής του Βανάτου, όπου, υπό τον επιβλητικό ήσκιο του Πύργου, ο κάθε καλεσμένος παρουσίασε τις δραστηριότητες της θέσης που εκπροσωπούσε.
    Ο Εφημέριος Βανάτου, π. Παναγιώτης Καποδίστριας, παρουσίασε εντελώς συνοπτικά αφενός μεν τις ιδιαιτερότητες της ζακυνθινής Μεγάλης Παρασκευής (λιτανεία Εσταυρωμένου και Πρώτη Ανάσταση - Gloria), αφετέρου δε, εξήγησε περιληπτικά τι εστί το "Αληθώς", δηλαδή το γνωστό σε όλους πλέον Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Ενορίας Βανάτου.

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails