© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Σοφίας Τσιάρα στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς"


Πραγματοποιήθηκαν απόψε, 1η Αυγούστου 2022, στην Αίθουσα Τέχνης του Μορφωτικού Κέντρου Ενορίας Βανάτου Ζακύνθου "Αληθώς", τα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Σοφίας Τσιάρα, ιατρού. 
        Σε αυτήν παρέστησαν τοπικοί άρχοντες του Δήμου και της Περιφέρειας, όπως και άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, οι οποίοι θαύμασαν τον κόπο των χειρών της καλλιτέχνιδος και συζήτησαν μαζί της. 
        Σημειωτέον ότι στην κεντρική αίθουσα εκτίθενται εκκλησίες της Παναγίες της Ζακύνθου, αλλά και από διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ στην δεύτερη αίθουσα η θεματογραφία ποικίλει.
        Για τους ενδιαφερόμενους γνωστοποιείται ότι η εν λόγω Έκθεση θα διαρκέσει έως ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο. Ανοικτή, κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπεύθυνους του Κέντρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails