© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

"ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΡΧΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ". Πυρετώδεις ετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο "Αληθώς" (Βανάτο, 10.12.23, 7 μμ)

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την αφιερωματική στα Χριστούγεννα βραδιά του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου και Τέχνης "Αληθώς", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, εντός του Ναού της Παναγούλας Βανάτου, ώρα 7 το βράδυ, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο:

"ΑΝΑΡΧΟΣ ΑΡΧΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ.

Χριστούγεννα στις μουσικές του κόσμου".

Ο καλλιτεχνικός επιμελητής της βραδιάς, Νίκος Γράψας, μουσικός - συνθέτης - εκπαιδευτικός, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το ποιοι θα συνεργασθούν μαζί του:

Στα τραγούδια ή κάλαντα: Χαρά Ευαγγελινέλη, Δήμητρα Σαπνάρα, Νίκος Ξένος, Ανδρέας Χιώνης, Αναστασία Κοπανά.

Συνεργάτες μουσικοί θα είναι: Νίκη Κουτουλογένη (κλαρινέτο), Μελίνα Μπάστα (φλάουτο), Έλλη Μαντατζή (πιάνο), Γιώργος Μουζάκης, και Διονύσης Πυριόχος (μαντολίνα).

Θα αποδοθούν κάλαντα από το Αιγαίο, την Καταλονία, την Καστίλη, την Βενεζουέλα, τη Σικελία, την Ιταλία.

Θα απαγγελθούν, επίσης, ποιήματα για την Ειρήνη και τον Άνθρωπο, για τον οποίον σαρκώθηκε ο Άσαρκος κι έλαβε αρχή ο Άναρχος!

Διάρκεια εκδήλωσης: 60 λεπτά!

Δημιουργία αφίσας: Ιωάννης-Πορφύριος Καποδίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails