© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Μορφωτικό Κέντρο "Αληθώς": Τιμητική διάκριση με χρυσό σταυρό στην "Υακίνθη" και τον ιδρυτή της


Σήμερα, Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά 2024, στον Ναό της Παναγούλας Βανάτου Ζακύνθου και στο τέλος της θείας Λειτουργίας, απονεμήθηκε εκ μέρους του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου και Τέχνης Βανάτου "Αληθώς"η εξαγγελθείσα Τιμητική Διάκριση μετά Χρυσού Σταυρού, στο Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα "Υακίνθη", με πρώτο και εξέχοντα τον ιδρυτή και δάσκαλό του κ. Νίκο Αρβανιτάκη, για την επί τρεις σχεδόν δεκαετίες συμβολή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της Ζακύνθου. 
        Ο υπεύθυνος του "Αληθώς", Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας, παρουσιάζοντας τους βραβευόμενους και εξηγώντας το σκεπτικό της διάκρισης, εξέφρασε θαυμασμό για την πολύχρονη και πολύτροπη συμβολή της "Υακίνθης" και μάλιστα του κ. Νίκου Αρβανιτάκη στην διάσωση και καλλιέργεια των πολύτιμων άυλων στοιχείων της τοπικής λαογραφίας και των αξιών της ζακυνθινής παράδοσης. Εξέφρασε μάλιστα την ευγνωμοσύνη των τοπικών κοινωνιών μας, ότι το Μουσικοχορευτικό αυτό Συγκρότημα, βρίσκεται πάντα εμπράκτως κοντά στις δράσεις τους.
        Ο κ. Αρβανιτάκης, αντιφωνώντας εκ μέρους του Δ.Σ. του Χορευτικού, ευχαρίστησε για την τιμή που έγινε στην 29χρονη "Υακίνθη" και υποσχέθηκε να συνεχίσει προσφέροντας ό,τι δύναται στον τοπικό πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails