© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Εξώθυρα στον Κόσμο [Α΄]

Τα πάσης φύσεως εξώθυρα, περίτεχνα ή όχι, έχουν κι αυτά (κυρίως αυτά) την δική τους ιστορία. Άνθρωποι πάμπολλοι μπήκαν και βγήκαν... Όνειρα έκαμαν στάση, παράσταση, ανάσταση, επανάσταση... Γέλια και δάκρυα ομοθυμαδόν συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω, ενώ οι σιωπές εκραύγαζαν, άσχετο εάν τις άκουσε ο πάσα εις περαστικός.
Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ή να μάθουμε περισσότερα, μόνο να τα οσφρησθούμε. Γι' αυτό, και μόνο φωτογραφικά, αρχίζουμε να παραθέτουμε ορισμένα, θεωρώντας ότι κάποιοι οφθαλμοί διαισθητικοί μπορεί και να προσλάβουν τη μυστική ενέργεια που ασφαλώς εκπέμπουν.
Στην πόλη Σαμπερύ της Γαλλίας
Η Πόρτα του Αγίου Βίτου στο ιστορικό κέντρο της κωμόπολης Σολέτο (Νότια Ιταλία)

Στο χωριό Υριάζ της Γαλλίας

Σε ναό της Βενετίας

Στην πόλη Γκρενόμπλ της Γαλλίας

1 σχόλιο:

Δέσποινα είπε...

Μια ανάρτηση με πολύ ενδιαφέρον, διεισδυτική ματιά και φωτογραφίες Τέχνης. Μια ανάρτηση πραγματικό εξώθυρο στον Κόσμο...

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails