© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Για την παρουσίαση μιας πτυχιακής εργασίας




Μόλις έλαβα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρόσκληση από έναν φοιτητή μου στο Τμήμα Οικολογίας και Περιβάλλοντος του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, τον Δημήτρη Λούκα.


Ο εξαίρετος αυτός νέος από τα Ιωάννινα καλεί τους καθηγητές του στην παρουσίαση της Πτυχιακής του Εργασίας με τίτλο: "Συνολική Εκτίμηση Εισροών, Εκροών και Περιβαλλοντικών Πιέσεων σε κλειστές Μοναστηριακές Κοινότητες. Περίπτωση μελέτης: Ι. Μ. Παντοκράτορος Αγίου Όρους", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 10 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. (Πλατεία Κάλβου, στη Ζάκυνθο).

Η χαρά μου είναι μεγάλη για δύο λόγους: Αφ' ενός μεν επειδή ο Δημήτρης υπήρξε καθ' όλη τη φοιτητική του ζωή υπόδειγμα ήθους και διάθεσης για μάθηση, αφ' ετέρου δε επειδή θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- ο πρώτος που θα λάβει πτυχίο από το Τμήμα μας.

Θα είμαστε όλοι εκεί, ευχόμενοι και προσευχόμενοι να παρευρισκόμαστε και σε πολλές επόμενες και ανώτερες επιτυχίες του!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια!

δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το θέμα αλλά μου φαίνεται πολύ πρωτότυπο!

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική ιδέα!

Πολύ θα ήθελα να μελετήσω αυτή την εργασία.

Anastasios είπε...

Μπράβο του!

Άξιος μαθητής αξιότερου δασκάλου.

Και εις ανώτερα!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Είχε και Δάσκαλο να τον εμπνέει!

panagiotisandriopoulos είπε...

Mπράβο από καρδιάς.
Μελέτη όμορφη, λόγω Άθωνος, και δημιουργική!
Να χαίρεστε τον φοιτητή σας Π.Κ.
Άμποτε η Ελλάδα να καταλάβει ότι υπάρχουν πολλοί ικανοί νέοι που θα 'πρεπε να αναδεικνύονται και να αξιοποιούνται κατάλληλα.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails