© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Απόψε ακούμε Ιάκωβο Κονιτόπουλο

Με χαρά πληροφορούμαστε από φιλικό μέιλ, ότι απόψε, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008, ώρα 8.30 το βράδυ, το Τρίτο Πρόγραμμα της Ε.ΡΑ. θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση σε εθνικό δίκτυο και μέσω της E.B.U. σε πανευρωπαϊκό, το έργο του διακεκριμένου συμπατριώτη μας συνθέτη Ιάκωβου Κονιτόπουλου «Άδουσιν Οδύνην» για Μέτζο Σοπράνο και Ορχήστρα, πάνω σ' έναν στίχο της μεγάλης ποιήτριας Ζωής Καρέλλη και το κεφάλαιο ε΄ της Αποκάλυψης του Ιωάννη.
Σολίστ η Μέτζο Σοπράνο Μαργαρίτα Συγγενιώτου, Ακορντεόν ο Χρήστος Ζερμπίνος. Την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής διευθύνει ο Μιχάλης Χριστοδουλίδης.
Ο καλός φίλος Ιάκωβος, δημιουργός ποιότητας και μουσικός ήθους, τιμά με την όλη παρουσία του στο πολιτισμικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας, τόσο τη μεγάλη υπόθεση της Μουσικής, όσο και τη γενέτειρα Ζάκυνθο.
Ο ιστοχώρος μας τού εύχεται να βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία και στην κορυφή. Για όσους έτυχε να μην γνωρίζουν τον πολυταλαντούχο αυτόν μαέστρο και συνθέτη, μπορούν να κάμουν κλικ εδώ, για να έχουν πρόσβαση στην πλουσιότατη βιο-εργογραφία του.

4 σχόλια:

panagiotisandriopoulos είπε...

Κάνατε άριστα Π.Κ.!
Ο άξιος Ιάκωβος Κονιτόπουλος αξίζει της προσοχής και της αγάπης μας.
Η Ζάκυνθος πρέπει να καυχάται γι' αυτόν τον σπουδαίο μουσικό.
Ιάκωβε πάντα επιτυχίες!

kiki είπε...

Μπράβο στον Ιάκωβο. Αξιολογότατος μουσικός πράγματι!

P. Kapodistrias είπε...

@ Παναγιώτη Ανδριόπουλε,

Ο Ιάκωβος όντως μάς γεμίζει ελπίδες, σε καιρούς απελπισίας!...

P. Kapodistrias είπε...

@ Κική,

Προσυπογράφω!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails