© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Με βιτριόλι στο πρόσωπο και στον οισοφάγο...

Ο φίλος και συμblogger Χωραΐτης, παίρνοντας την διαδικτυακή σκυτάλη από άλλους ευαίσθητους bloggers, μάς απέστειλε την παρακάτω πρό(σ)κληση σ' εγρήγορση, που αφορά στην Κωσνταντίνα Κούνεβα, η οποία υποφέρει, σε κρίσιμη για τη ζωή της κατάσταση, από ανθρωποειδείς υπανθρώπους. Πράξτε κατά συνείδησιν.
BLOGO-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΝΕΒΑ

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα (22.12.2008) από τη δολοφονική επίθεση, που δέχθηκε η συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα, γενική γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού (ΠΕΚΟΠ), μετανάστρια από τη Βουλγαρία, το e-Left οργανώνει δεκαήμερο «Blogo-Μαραθώνιο» για την οικονομική ενίσχυση της συνδικαλίστριας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχει χάσει την όρασή της από το ένα μάτι και έχει υποστεί πολύ σοβαρές βλάβες σε ζωτικά της όργανα.
Η Κωνσταντίνα Κούνεβα εργαζόταν ως «ενοικιαζόμενη» καθαρίστρια και είχε πρωτοστατήσει στις μάχες που δίνει το σωματείο της για την βελτίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά συνεργεία καθαρισμού. Αυτή της τη δράση την πλήρωσε πολύ ακριβά. Στις 22 Δεκεμβρίου, δέχθηκε δολοφονική επίθεση από «αγνώστους», οι οποίοι τής έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια την ανάγκασαν να το καταπιεί.
Καλούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες μας, σε μια συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση, να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον παρακάτω λογαριασμό που διατηρεί η Κωνσταντίνα Κούνεβα μαζί με τη μητέρα της:

5012-019021-277 (Τράπεζα Πειραιώς)
DECHEVA ELENA KUΝEVA - KOSTADINKA NIKOLOVA

5 σχόλια:

Alkmini είπε...

Για αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ πατερ Παναγιωτη!!!!

ελα να παρεις ενα βραβειο απο το blog μου, ελαχιστο δειγμα αγαπης και φιλιας.

καλο σου βραδυ.

nkarakasis είπε...

Κάπου διάβασα ότι το κράτος θα την συνταξιοδοτήσει ..
Δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ του δολοφόνου του Αλέξη και του δολοφόνου της Κουνέβα. Μπορώ να πω ότι αυτός ο δολοφόνος είναι και χειρότερος και πιο επικίνδυνος. Και τα κανάλια 4 φορές χειρότεροι από αυτούς που δεν το κάνανε ΜΕΓΑ θέμα. Επειδή η μετανάστρια δεν είχε τους φίλους του εφοπλιστή; Επειδή η μετανάστρια δεν ήταν αστυνομικός να χτενίσουν την Αθήνα για τους ενόχους;
Αίσχος. μόνο αίσχος!

anepidoti είπε...

μπράβο σας!
το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε και δεν χρειάζονται αναλύσεις!
σας έβαλα λινκ update στην ανάρτησή μου, πιστεύω να μην σας πειράζει.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, με ό,τι μπορεί ο καθένας, φαίνεται απλό, αλλά είναι σημαντικό γι' ευτόν τον άνθρωπο!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Είναι ένα Θέμα το ΠΟΣΟ και ΠΩΣ μας αγγίζει Ο ΠΟΝΟΣ του άλλου..
Εμείς θα ξεχάσουμε σε λίγο το βιτριόλι αφού δεν μας έκαψε,
ενώ εκείνη δεν ξεχνάει κάθε λεπτό Πόνου που ζει.

Δέσποινα είπε...

Σκέφτομαι πόσα γεγονότα ωμής βίας έχουν συμβεί στην Ελλάδα από τον Δεκέμβρη έως και σήμερα, και πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι εις βάρος μας.
Τρέμω για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα την πληρώσει.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails