© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Μια "εκ των υστέρων" συνάντηση μουσικών χρωμάτων

Με χαρά πληροφορούμαστε, ότι το ερχόμενο Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου, θα παρουσιασθούν έργα για βιολί και πιάνο, των L.V. Beethoven, F. Schubert, C. Debussy.

Θα συμμετάσχουν, στο βιολί η εξαίρετη Rudina Gjergjindreaj και στο πιάνο ο εμπειρότατος Διονύσης Σεμιτέκολος.
Παράλληλα, στο φουαγιέ του χώρου, θα παρουσιαστούν στο κοινό εικαστικά έργα των Ελένης Γούναρη, Θάλειας Ξένου, Διονύση Ματαράγκα, Κώστα Πλέσσα και Μίκας Συμβουλίδου. Η αξιοπρόσεκτη αυτή εικαστική συνάντηση των εντοπίων καλλιτεχνών θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ κι έχει τον υπαινικτικό τίτλο "Εκ των υστέρων…".

Θα είμαστε όλοι εκεί! Ποιοί όλοι; Μα, εμείς οι γνωστοί άγνωστοι και, ασφαλώς, άπαντες οι υποψιασμένοι!...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mακάρι αυτή η εικαστική συνάντηση να έχει την επιτυχία που της αρμόζει και να μην καπελωθεί" από άλλες καρναβαλικές εκδηλώσεις". Η παρουσία μας, καθώς και το ζεστό μας χειροκρότημα θα είναι μια ανταμοιβή για όλους αυτούς τους αξιολογότατους καλλιτέχνες.
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails