skip to main |
skip to sidebar
© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.
ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!
-
Adriana Maria Butnariu: ΛΗΘΗ (ποίημα)
-
Ἐπιστολή: Ἴσως ἡ παρουσία σου νὰ εἶναι φάντασμα στὴ μπλὲ νύχτα ἀπ’ τὴν
ὁποία δὲν μπορῶ πιὰ νὰ βγῶ· τὰ μάτια σου μὲ ἀκολουθοῦν στὴ μοναξιὰ τῶν
ἄδειων λέξε...
Πριν από 5 ώρες
-
Επίσκεψη της Πρέσβεως της Αυστραλίας στην Άγκυρα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
-
Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι,
πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, η Εξοχ. Πρέσβης της
Αυστραλίας στην Άγκυρα κυ...
Πριν από 5 ώρες
-
Μητροπολίτου Σελευκείας: “Ψηφίδες Πατριαρχικού Λόγου περί Οικοθεολογίας και
Συνευθύνης”
-
Εισήγηση του Σεβ. Μητροπολίτου Σελευκείας κ. Θεοδώρου, Καθηγητού της
Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, στο Διεθνές
Οικο-θεολογικό Συ...
Πριν από 1 εβδομάδα
-
WHERE HEAVEN MEETS EARTH: A Meditation on Faith, Science, and our Planet
-
+B A R T H O L O M E W
Archbishop of Constantinople-New Rome and Ecumenical Patriarch
Address delivered on Acceptance of the Templeton Prize
(New York,...
Πριν από 3 εβδομάδες
-
Σμύρνη μου αγαπημένη [ολόκληρη η ταινία]
-
*ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:*
Η *Σμύρνη μου αγαπημένη* είναι ελληνική δραματική ιστορική ταινία σε
σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση. Η ται...
Πριν από 1 μήνα
-
Τρεις συνεικόνες για τον Ανδρέα Κάλβο
-
[Πρωτοδημοσιεύτηκαν στο Περιοδικό *Επτανησιακά Φύλλα* 29 (2009) 418, 420
και 422,συνοδευόμενα από ποιήματα και αναφερόμενα στον Ποιητή των* Ωδών*.]
*Τώρ...
Πριν από 15 χρόνια
Σήμερα, πολύ νωρίς το πρωί, είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μια "πριβέ" ξενάγηση στο νέο Δημαρχείο μας, εδώ στο Μπανάτο - έδρα του Δήμου Αρκαδίων Ζακύνθου. Ξεναγός μας ο φιλοπρόοδος Δήμαρχος κ. Στέλιος Μποζίκης, ο οποίος δικαιολογημένα αισθάνεται υπερήφανος για την επίτευξη ενός τέτοιου μεγάλου έργου. Σημειωτέον, ότι αύριο το πρωί θα εγκαινιασθεί το Μέγαρο αυτό (κόσμημα για την περιοχή μας) με την παρουσία των Προκαθημένων της Ορθοδοξίας, οι οποίοι -ως γνωστόν- παρεπιδημούν, στο νησί και στον Δήμο μας.
Εκείνο πάντως που μάς κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον είναι, ότι το Δημαρχείο διακοσμήθηκε με έργα κορυφαίας Τέχνης, εννοώ Παιδικής Τέχνης και τούτο -κατά την προσωπική μας εκτίμηση- είναι θαυμαστό ως κίνηση, αλλά και ως αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς παρακάτω. Οι λιλιπούτειοι ζωγράφοι είναι τα παιδιά του Ολοήμερου Πειραματικού Σχολείου "Παναγιώτης Χιώτης", που εδρεύει στο Μπανάτο. Τα έργα παρήχθησαν μάλιστα μετά από διαγωνισμό, τον οποίον προκήρυξε ο Δήμος ειδικά γι' αυτό τον σκοπό.
Εύγε στα παιδιά και στην Δημοτική Αρχή για την έμπνευση και το υπέροχο αποτέλεσμα!!! Θαυμάστε κι εσείς:








3 σχόλια:
Πολύ έξυπνο-για όποιον είχε την ιδέα να σκεφθεί τους μικρούς ζωγράφους.
Τα παιδιά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε!
Με γειά το νέο σας Δημαρχείο.
Πολύ καλή η ιδέα να ζωγραφίσουν τα παιδιά! Τι καλύτερο και γεμάτο ζωντάνια από έργα παιδιών; Με γειά το νέο Δημαρχείο! Πολύ θα ήθελα να το δω κι από κοντά!
Ο καλύτερος τρόπος να θυμηθείτε την εισβολή των τανκς στο Πολυτεχνείο! Με την εισβολή της παιδικής τέχνης στο Δημαρχείο! Αν ήταν όλα τα εγκαίνια έτσι, μάλλον θα πήγαινα συχνότερα. Καλές ιδέες στο δήμαρχο και στους δημότες:-)
Δημοσίευση σχολίου