© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Η καλότης των Φίλων [24]



Έλαβα προ ημερών από τον άγνωστό μου, αλλά φίλο και αναγνώστη του πολυπεριοδικού μας, κ. Αντώνη Ν. Παπαβασιλείου ένα φύλλο της εβδομαδιαίας Εφημερίδας των Γρεβενών Χρονικά Δυτικής Μακεδονίας (φύλλο 372 της 8ης Ιανουαρίου 2010), της οποίας -ως φαίνεται-  έχει την ευθύνη.
Περιδιαβαίνοντας στα ενδιαφέροντα και καλοβαλμένα θέματά της με πολύ μεγάλη έκπληξη συνάντησα τα Κείμενα που αφορούν στην βράβευσή μου με το Αριστείο "Κούρος Ευρωπού" 2009, γνώριμα ήδη και σ'  εσάς από παλαιότερη δημοσίευσή μας
Τα Κείμενα αυτά (Ζωής Σαμαρά, Μαρίας Λιτσαρδάκη και π. Π.Κ.), υπό τον γενικό χαρακτηρισμό "Λόγος ποιητικός", εκτείνονται σε δύο πλήρεις σελίδες (9η και 10η) της εφημερίδας και μάλιστα δίχως διαφημίσεις, κάτι πολύ πολύ σπάνιο βέβαια, αν συλλογιστούμε, ότι ουδέποτε (ή σχεδόν ποτέ) οι εκδότες δημοσιεύουν  στα φύλλα τους πνευματικού περιεχομένου κείμενο δίχως να το στριμώξουν ανάμεσα σε κάποιες διαφημισούλες.
Ευχαριστώ ειλικρινά τους υπεύθυνους της Εφημερίδας και τούς εύχομαι να κινούνται από επιτυχία σ' επιτυχία, με ακατάβλητη υγεία και διαρκή δημιουργικότητα!
π. Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails