© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Το ντοκιμαντέρ "The eye of beauty" του Μανώλη Δημελλά προβάλλεται στη Νάπολη

Η ειδική πανευρωπαϊκή προβολή  του σπουδαίου φιλμ του συνεργάτη μας Μανώλη Δημελλά "The eye of beauty" και που αφορά -ως γνωστόν- στους προσφυγικούς καταυλισμούς των Παλαιστινίων στον Λίβανο (η σφαγή της Σάμπρα και Σατίλα), θα γίνει στις 16 Μαρτίου 2010, στις 5 το απόγευμα, σε ειδική εκδήλωση στη Νάπολη της Ιταλίας, με τίτλο "Stop ai massacri - Stop the massacres".

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει συζήτηση σε απευθείας σύνδεση με την Βουλή της Παλαιστίνης στη μαρτυρική Γάζα. Όλα αυτά θα έχουν και διαδικτυακή μετάδοση από την web διεύθυνση: http://www.perilbenecomune.net/.

Ομιλητές πρόκειται να είναι οι ακόλουθοι: Monia Benoni - Πρόεδρος PBC, Νίκος Κλειτσίκας - συγγραφέας - συνδημιουργός του ντοκιμαντέρ, Nader Alabadla - Πρόεδρος Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας και Mohammad Hannoum - Πρόεδρος Συλλόγου Παλαιστινίων Ιταλίας. Θα προεδρεύσει ο Γερουσιαστής Fernando Rossi (PBC).

Δείτε ευθύς παρακάτω και το διαφημιστικό τρέιλερ της ενδιαφέρουσας αυτής Εκδήλωσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails