© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Πρόγευση Mundial 2010


Η Νότιος Αφρική ζει σε αθλητικούς ρυθμούς από κάμποσα χρόνια, όπως μαρτυρά και η υπεραφίσα που αποτύπωσε ο φακός μας στο κέντρο του Johannesburg τον Νοέμβριο του 2007, προετοιμαζόμενη με τον τρόπο της  για το Mundial 2010. 


Πολλά έχει επενδύσει η αχανής αυτή αφρικανική χώρα στην διοργάνωση της μεγάλης Γιορτής του Ποδοσφαίρου, κυρίως την παρουσίαση ενός "πολιτισμένου" προσώπου στoυς διεθνείς προβολείς.


Ελπίζω να Σάς έχω από εκεί, την επόμενη εβδομάδα, σχετικό ρεπορτάζ. Προς το παρόν, θαυμάστε την πόλη από το ύψος γέφυρας (εάν εισέλθουμε, θα διαπιστώσουμε τις πολυειδείς πολιτισμικοκοινωνικές αντιθέσεις της) και θαυμάστε ύστερα σε βίντεο το επίσημο τραγούδι του Mundial!


2 σχόλια:

Μαρία Σ είπε...

Καλό ταξίδι καλά να περάσετε και με το καλό να επιστρέψετε.
Και ενα μεγάλο Ευγε στον
π. Τσαφταρίδη για τις δραστηριοτητές του.

Artanis είπε...

Πώς και πως το περιμένω του Μουντιάλ...Κι εσείς θα είστε εκεί; Άκουσα πως ενώ έτσι κι αλλιώς η εγκληματικότητα εκεί είναι πολύ μεγάλη, φοβούνται πώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα, με τόσους τουρίστες που θα καταφθάσουν από όλον τον πλανήτη...

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails