© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Μεγάλη Μουσική Συναυλία στην Ελληνική Κοινότητα του Germiston Joburg

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥ


Σπουδαία η Συναυλία χθες το βράδυ στο Germiston του Johannesburg, για τα 70 χρόνια της Ελληνικής Κοινότητας. Επρόκειτο για ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής παράδοσης και κληρονομιάς. 137 οι συντελεστές της μεγαλεπήβολης αυτής προσπάθειας, η οποία στέφθηκε από περιφανή επιτυχία. Από νήπια έως μεσήλικες, με ταλέντο στη μουσική και στον χορό, ένωσαν τις δυνάμεις τους, υλοποιώντας τις ιδέες του παπα Γιάννη Τσαφταρίδη και παρήγαγαν ουσιαστικό Πολιτισμό, συγκινώντας τους ενθουσιασμένους Έλληνες, που γέμισαν ασφυκτικά τη μεγάλη κοινοτική αίθουσα, καταχειροκροτώντας τα παιδιά τους.
Στο φουαγιέ της Κοινοτικής Αίθουσας λειτουργούσε αξιοπρόσεκτη Έκθεση έργων τέχνης μελών και φίλων της Κοινότητας.2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ήταν σίγουρα εντυπωσιακή παράσταση. και η βόλτα στο φουαγιέ άλλη μια απόλαυση

Ιωάννα είπε...

Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια και στον εμνευστή και στους συντελεστές! Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails