© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Μουσικές Ευανθίας Ρεμπούτσικα στις αυλές της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

Υπό την αιγίδα και με την παρουσία του Οικουμενικού Πατράρχου Βαρθολομαίου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, στους κήπους της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης μεγάλη συναυλία της ελληνίδας συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Στον κατάμεστο από κόσμο προαύλιο χώρο της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης ξεδιπλώθηκαν οι ονειρικές μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα με τη συμμετοχή δύο σπουδαίων Τούρκων ερμηνευτών: του Cihan Okan, συνεργάτη της δημιουργού από το soundtrack της ταινίας «Babam ve Oglum» και της Dilek Koc, με την οποία η συνθέτρια συνεργάστηκε στο soundtrack της «Πολίτικης Κουζίνας».


Η συναυλία μεταδόθηκε απευθείας, σε δορυφορική μετάδοση, μέσω της Hellas Sat (θυγατρική του ΟΤΕ) από διάφορους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ελληνικούς και τουρκικούς. Χορηγοί της συναυλίας στην Χάλκη ήταν οι επιχειρήσεις Alapis group, οι αλευρόμυλοι Χαλκιδικής «Halkidiki Flour mills», καθώς και η Olympic Air.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails