© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η Ζάκυνθος των Ζωγράφων της












Απόψε, στις 8 το βράδυ, στο εντευκτήριο Χρόνος (στην οδό Φωσκόλου 20, Ζάκυνθος), ο Πλατύφορος παρουσιάζει έργα Ζακυνθινών Ζωγράφων, τα οποία περιελήφθησαν στο ημερολόγιο - λεύκωμα που κυκλοφορεί, με τίτλο "Εικαστική Ζάκυνθος". Ήδη έχουμε προαναγγείλει την εκδήλωση!

Ο φωτοφακός του Ίσκιου μας βρέθηκε νωρίτερα στον Χρόνο και αθανάτισε μερικές εικόνες των έργων τέχνης, που εκτίθενται ήδη εκεί, έως την 8η Ιανουαρίου 2011!

Πολλά χειροκροτήματα αξίζουν α) στους Ζωγράφους μας, οι οποίοι μάς παρέχουν ελπίδες δια των δημιουργιών τους, β) στον Πλατύφορο, που πρωτοπορεί σε εύχυμες ιδέες, αλλά και γ) στη φίλη Δώρα του Χρόνου, που εισήλθε δυναμικά στα ουσιωδώς πολιτιστικά πράγματα της Ζακύνθου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EPEIDH SYGGRAFV TO DEYTERO MWEROW TOY ERVTONOMIKOY
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΣΕΙΣ Η ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΗΛΙΑ ΚΟΝΥΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΠΗΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΗ ΄΄΄
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ELARELIS2@GMAIL.COM

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΑΡΕΛΗΣ

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails