© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

"Εικαστική Ζάκυνθος" από τον "Πλατύφορο" στον "Χρόνο"


Δυναμικά εισέρχεται λοιπόν το εντευκτήριο Χρόνος στην πολιτιστική ζωή της άγονης σημερινής Ζακύνθου. Ιδού, η δεύτερη εκδήλωση, την οποία φιλοξενεί: Η ομάδα Πλατύφορος μάς καλεί την ερχόμενη Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010, στις 8 το βράδυ, στα εγκαίνια Έκθεσης Ζακυνθινών Ζωγράφων, έργα των οποίων παρουσιάζονται στην έκδοση "Εικαστική Ζάκυνθος. Ημερολόγιο 2011". Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή Έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 18 Δεκεμβρίου 2010 έως τις 8 Ιανουαρίου 2011.

Πολύ όμορφη πρωτοβουλία και η Έκδοση και η έκθεση των έργων τέχνης και το γεγονός ότι εντάχτηκε στην απλωσιά του Χρόνου! Ως προς την Έκδοση, θεωρώ ότι θα χρειαζόταν ένα μικρό κατατοπιστικό κείμενο -αντί εισαγωγής μάλλον-, το οποίο θα ενέτασσε τα δημοσιευόμενα έργα στον τόπο και στον χρόνο τους. Αξίζει ν' αναφέρουμε τους συμμετέχοντες εικαστικούς, κατά σειράν παρουσίασής τους στο Ημερολόγιο: Αγγελική Μαλαφούρη, Κώστας Πλέσσας, Μαρία Ρουσέα, Τάνυ Ζησιάδου, Ηρώ Μπρισκόλα, Μίκα Συμβουλίδου, Θάλεια Ξένου Ξενάκη, Νικόλ Κάπαρη, Ελένη Γούναρη, Μπάμπης Πυλαρινός, Αθηναΐς Ξένου, Καλλιρόη Μαρούδα, Τερέζα Κλάδη, Τάσης Ταυτόπουλος, Ανδρέας Κοντονής και Στεφανία Στρούζα.
π. Π. Κ.

1 σχόλιο:

Μαρία Σ είπε...

Εχω την εντύπωση οτι η αγονη εποχή της Ζακύνθου μετρατέπεται σιγά σιγά σε γόνιμη!
Κάνω λάθος?

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails