© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Γράφει -σε τέσσερα μέρη- ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ. Κάντε κλικ στην ανωτέρω φωτό, για να έχετε πρόσβαση στον θεατρικό κόσμο της Τζένης Ρουσσέα!

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Η Μάχη Μουζάκη διαβάζει ανέκδοτα ποιήματά της

Η Μάχη Μουζάκη δια χειρός Μαρίας Βάλκου, 1981


Η Ποιήτρια μάς περίμενε σήμερα το μεσημέρι (8.1.2011) στην πόρτα του σπιτιού της, στους Κήπους της Ζακύνθου, στο προγραμματισμένο ραντεβού μας! Εύχαρις και απαστράπτουσα, παρά τα 90 της χρόνια!


Εκτός από την έγνοια μας για την καλή υγεία της και την ανταλλαγή εγκάρδιων ευχών για τις Γιορτές και το Νέο Έτος, μετά μάλιστα από ένα μακρό ταξίδι της στην Αμερική,  πραγματοποιήσαμε τη μαγνητοσκόπηση ορισμένων ανέκδοτων ποιημάτων της, στο πλαίσιο του Οπτικοακοακουστικού Αρχείου των Ζακυνθίων Λογοτεχνών, το οποίο επιχειρούμε στο πολυπεριοδικό μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Follow by Email

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails