© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η Εισήγηση "Τα Επτάνησα ως Πανορθόδοξοι Προσκυνηματικοί Προορισμοί" τώρα σε ανάτυπο


Όπως θα θυμάσθε, κατά το Α΄ Πανελλήνιο Συνέδριο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, που διοργάνωσε στη Ζάκυνθο από 13 έως 15 Νοεμβρίου 2009 το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματιών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, είχε ανατεθεί Εισήγηση στον π. Παναγιώτη Καποδίστρια, με θέμα: "Τα Επτάνησα ως Πανορθόδοξοι Προσκυνηματικοί Προορισμοί. Ζάκυνθος, Ιστορία - Παραδόσεις". Το κείμενο της εν λόγω Εισήγησης δημοσιεύτηκε στο Περιοδικό Εκκλησία (έτος ΠΖ΄, τεύχος 2, Φεβρουάριος 2010, σσ. 108-114). Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε αυτοτελώς σε ανάτυπο, από το Τυπογραφείο της Αποστολικής Διακονίας.

Όσοι από τους αναγνώστες μας θελήσουν να θυμηθούν το κείμενο εκείνο, ας κάμουν κλικ εδώ, στα παραθέματα λόγου, όπου αναρτήθηκε αμέσως μετά την παρουσίασή του στο Συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails