© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Δειλινές νότες του Δημήτρη Κυριακόπουλου στον "Χρόνο"


Ωραία, χειμωνιάτικα δειλινά στο Εντευκτήριο Χρόνος της γλυκύτατης Δώρας Παπαδάτου στη Χώρα του Τζάντε μας. Καφές, τέϊον και διάφορες τάρτες απ' τα χεράκια της! Στέκι των φίλων Ποιητών και άλλων ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών! Μια παρηγοριά όλο αυτό! Στην παραπάνω αποψινή πρώτη μας φωτό οι ποιητές Λούλα Βάλβη-Μυλωνά και Διονύσης Σέρρας εισπράττουν τις νότες, που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα από το παρακείμενο πιάνο! 


Ένας άλλος φίλος, θαμώνας κι αυτός του Χρόνου, ο ευαίσθητος συνθέτης Δημήτρης Κυριακόπουλος αποδίδει για χάρη του Ίσκιου μας, αλλά και όλης της παρέας των Ποιητών, ένα φρέσκο δημιούργημά του: Το τραγούδι "Η Αντιγόνη", πάνω σε στίχους του Διονύση Σέρρα. Τον ευχαριστούμε πολύ ότι δέχτηκε να πρωτοπαρουσιάσει, πριν λίγη ώρα, για όλους τους διαδικτυακούς αναγνώστες μας την όμορφη αυτή στιγμή από την καινούργια δουλειά του!

1 σχόλιο:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ είπε...

Συγχαρητήρια στον Κυριακόπουλο για την "Αντιγόνη" του Σέρρα. Αναμένουμε και τη συνέχεια.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails