© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Μουσικές του Ελληνικού Κινηματογράφου από το Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου {α΄μέρος}

Υπέροχες στιγμές μάς προσέφεραν χθες το βράδυ οι μαθητές και οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου. Κατά την επίσημη ετήσια παρουσίαση της δουλειάς τους, έδωσαν Συναυλία με αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια από τον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο. Νοσταλγικά συναισθήματα και ασίγαστες μνήμες σε άσπρο μαύρο παρήλασαν μπροστά μας καρέ-καρέ, ενώ παράλληλα με ευχαρίστηση διαπιστώσαμε πώς η ξέχειλη δική μας συγκίνηση έχει ήδη μεταδοθεί στη νεότερη γενιά!

Για λόγους οικονομίας δεν αναφέρουμε έναν-έναν αυτούς, που συμμετείχαν στη γιορτή, αλλά κι επειδή θεωρούμε ότι κι εκείνοι που δεν εμφανίστηκαν, βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο στην αρτίωση της βραδιάς!

Τα πέντε πρώτα βίντεος, που αποτυπώσαμε και παρουσιάζουμε παρακάτω μαρτυρούν τη ζεστή ατμόσφαιρα της αίθουσας του Αμφιθεάτρου του Σχολείου, της γεμάτης από φιλότεχνους και κινηματογραφόφιλους ! ΠΡΟΣΕΧΩΣ (αύριο δηλαδή) η συνέχεια με τα υπόλοιπα πέντε στιγμιότυπα!!!










έπεται συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails