© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Βόλτα στους Κήπους Μιραμπέλ του Σάλτσμπουργκ {1} / Mirabellgarten, Salzburg {1}


Πρώτες ημέρες του Ιουλίου 2010 είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο Σάλτσμπουργκ, υπό την σκιά του Μότσαρτ, δεδομένου ότι η πόλη είναι η γενέτειρά του. Όλα εκεί αναπνέουν στους ρυθμούς τού μεγάλου Μουσικού!
Η πόλη είναι η πρωτεύουσα του ομοσπονδιακού κρατιδίου του Σάλτσμπουργκ και η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας. Βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, στον ποταμό Salzach.
 

Μια έξοχη περιδιάβαση είναι αυτή στους απέραντους Κήπους Μιραμπέλ! Εδώ ξεφεύγεις από τα γνώριμα και εισέρχεσαι στο μεγαλείο του πολύχρωμου! Όλα λειτουργούν μπαρόκ, καθώς από τριγύρω καταφθάνουν στ' αυτιά μας πνοές κλασικής μουσικής!


Νομίζω, είσθε κοντά μας και νοιώθετε ό,τι αισθανόμαστε κι εμείς! Ας περιδιαβούμε λοιπόν στην Ομορφιά, στις Νότες, στ' αρώματα!


















συνεχίζεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails