© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Εικαστική Έκθεση: «Οι αφίσες της Γκιόστρας»


Το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Giostra di Zante” διοργανώνουν έκθεσης ζωγραφικής με θέμα: «Οι αφίσες της Γκιόστρας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος – Βιβλιοθήκη» τού παραπάνω Μουσείου (πλατεία Αγίου Μάρκου) και θα διαρκέσει όλο τον Αύγουστο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ και σ’ αυτήν θα περιλαμβάνονται τα έργα των Ζακυνθινών ζωγράφων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις αφίσες των εκδηλώσεων της Γκιόστρας, είτε της κεντρικής, είτε αυτής του Άι-Γιωργιού.

Συγκεκριμένα θα εκτεθούν τα έργα των: Νίκου Μπιάζη (αφίσα 2005), Γιάννη Τσολάκου (αφίσα 2006), Διονύση Παπαδάτου (αφίσα 2008), Ελένης Γούναρη (αφίσα 2009), Χαράλαμπου Πυλαρινού (αφίσα 2010), Μαρίας Ρουσέα (αφίσα 2011), Αθηνάς Λυκούρεση (αφίσα Άι-Γιωργιού 2010) και Διονυσίας Μπισκίνη (αφίσα Άι-Γιωργιού 2011).

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails