© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Γράφει -σε τέσσερα μέρη- ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ. Κάντε κλικ στην ανωτέρω φωτό, για να έχετε πρόσβαση στον θεατρικό κόσμο της Τζένης Ρουσσέα!

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Από την αποψινή Συναυλία στον Άγιο Νικόλαο του Μόλου Ζακύνθου / Quartetto Cameristico Veneto
Άνοιξε απόψε τις πύλες του το Α΄ Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο "Η Γκιόστρα στον Επτανησιακό χώρο", με τρόπο μουσικό: Εντός του κομψού και ιστορικού ναού του Αγίου Νικολάου στον Μόλο, με το Quartetto Cameristico Veneto, αποδίδοντας έργα Vivaldi, Haendel, Tartini, Platti.

Το μουσικό σχήμα δημιουργήθηκε το 1983 και απαρτίζεται από τους Nino Foti - βιολί, Enrico Di Felice - φλάουτο, Maurizio Biancu - βιολοντσέλο και Eddi Be Nadai - κλαβιτσέμπαλο, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το πυκνό μουσικόφιλο κοινό, που έσπευσε στον ναό να μεταλάβει ποιοτικής μουσικής!

Φωτογραφίες: Νίκος Αρβανιτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Follow by Email

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails