© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Προεόρτια σύναξη για τον Άγιο Διονύσιο και τα Χριστούγεννα, η 5η δράση του Κέντρου Λόγου Μπανάτου Ζακύνθου «Αληθώς»


Στην επιτυχημένη σειρά των δράσεών του το «ΑΛΗΘΩΣ», το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου της Ενορίας Μπανάτου, διοργανώνει προεόρτια σύναξη, με συναυλία και λαογραφική ομιλία, που αφορά στον Πολιούχο τής Ζακύνθου Άγιο Διονύσιο και τις εορτές των Επιφανίων, στο πλαίσιο μάλιστα της ολοκλήρωσης του καλλιτεχνικού διακόσμου του περικαλλούς ναού της Παναγούλας Μπανάτου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 7.30 το βράδυ, στον ανωτέρω ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει λαογραφική ομιλία τού λογοτέχνη – εκπαιδευτικού ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΥ, με θέμα: «Από το τριήμερο του Αγίου στο Δωδεκαήμερο».

Αμέσως μετά, η καταξιωμένη 25μελής Χορωδία «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Κώστα Μεϊντάνη, θα δώσει μεγάλη Συναυλία με ψάλματα και άσματα, που αφορούν στον Οικείο Άγιο των Ζακυνθίων και τα Χριστούγεννα.

Η παρουσία Σας θα χαροποιήσει πολύ τους συντελεστές του «ΑΛΗΘΩΣ» και της γιορτής, οι οποίοι μάλιστα Σάς ευχαριστούν εκ των προτέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails