© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη μελαγχολία Σκοπέλου




Ο παμφίλτατος παπαΚωνσταντίνος Καλλιανός από την Σκόπελο, καλός συγγραφέας, υποδειγματικός συναδελφός και πιστός πλέον συνεργάτης του πολυπεριοδικού μας, θέλησε να μάς κάμει συμμέτοχους της χριστουγεννιάτικης (ποιητικής) μελαγχολίας του τόπου του και μάς απέστειλε δύο σημερνές φωτογραφίες, που ο ίδιος αποτύπωσε!

Τον ευχαριστούμε και τού ευχόμαστε διαρκή και αδιάπτωτα Χριστούγεννα σε αυτόν τον ίδιο, την "κατ' οίκον εκκλησία" του και τις ψυχές που κρέμονται από το πετραχήλι του!

Ευκαιρίας δοθείσης μπορείτε ν' αναγνώσετε -μέρες που είναι- ένα πρωτοδημοσιευόμενο διήγημά του, με τίτλο "Οι Προπορευόμενοι...", που σήμερα ανεβάσαμε στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη μας ΠΑΡΑΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails