© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Στιγμές από την παρουσίαση του βραβευμένου βιβλίου του Διονύση Μουσμούτη για τον Ούγκο Φώσκολo

   ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  

















Παρουσία πυκνού ακροατηρίου, πάνω από 300 άτομα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, η παρουσίαση του, βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών, βιβλίου του Διονύση Μουσμούτη για τον Ούγο Φώσκολο.
Την εκδήλωση που οργάνωσε η Ένωση των Ζακυνθίων της Αθήνας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζακύνθου «Ούγος Φώσκολος», τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί Ζακύνθιοι της Αθήνας, αλλά και πολλοί φίλοι της Ζακύνθου. Τον γλαφυρό αλλά και κατατοπιστικό λόγο των ομιλητών συντόνισε η Μαριέττα Μινώτου, Διευθύντρια των Γενικών Αρχείων του Κράτους. 
Για το βιβλίο μίλησαν οι πανεπιστημιακοί Φανή Καζαντζή, Γεράσιμος Ζώρας, Νίκος Καραπιδάκης και Γιώργος Ανδρειωμένος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Διονύσης Κονιτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ζακυνθίων και εκδότης του βιβλίου Άκης Λαδικός, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ζακυνθίων Μουζάκης και ο Νίκος Λαλώτης, Πρόεδρος του Συλλόγου «Ούγος Φώσκολος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails