© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Βηματισμοί στην Αμερική [7ο μέρος]

  Ταξιδεύει και φωτογραφίζει ο π. Δανιήλ Μπιάζης  

Καθώς βρίσκομαι αυτές τις μέρες στο Σικάγο, σήμερα παίρνω όλους τους φίλους αναγνώστες του ΙΣΚΙΟΥ, για να επισκεφτούμε ένα μεγάλο και σπουδαίο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το οποίο κείται σε απόσταση αναπνοής από τη Λίμνη Μίσιγκαν, στο Ιλινόις.

Είναι το Field Museum of Natural History του Chicago, όπου παρευλάνει η πορεία της ανθρωπότητας απ' αρχής και έως των... εσχάτων! Είναι ειδικευμένο στην έκθεση δεινοσαύρων.Σημειωτέον, εδώ φυλάσσονται οι μεγαλύτεροι και πληρέστεροι τυραννόσαυροι Rex. 

Κυριολεκτικά, στερούμαι δυνατοτήτων να περιγράψω την εμπειρία! Γι' αυτό αποτύπωσα εκατοντάδες φωτογραφίες για να σάς κάνω κοινωνούς της μορφωτικής τέρψης που αποκόμισα, ορισμένες από τις οποίες -και μόνον ενδεικτικά- δημοσιεύονται εδώ!

Θα δείτε ελέφαντες, δεινόσαυρους, σπαράγματα του αιγυπτιακού πολιτισμού, αναπαράσταση ταρίχευσης, ενώ αυτό τον καιρό (από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) πραγματοποιείται έκθεση για τον Τζένγκις Χαν!




















Εννοείται, οι πάντες φεύγαμε με πολύ δυνατά συναισθήματα! Περισσότερα μπορείτε να δείτε και να αποκομίσετε κι εσείς, στην επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου, μ' ένα κλικ εδώ
Ανάλογη ανταπόκριση κάναμε ήδη, για το οικολογικού περιεχομένου ένθετο του περιοδικού μας, το NaturaZante. Δείτε την εδώ.

Το ταξίδι συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails