© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Μνήμη του Κερκυραίου ζωγράφου Σπύρου Αλαμάνου



Την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012, συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τον πρόωρο θάνατο του ζωγράφου Σπύρου Αλαμάνου. 
Εκείνη την ημέρα, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του θα τιμήσουν τη μνήμη του μπροστά στο σπίτι που πέθανε (στην ανώνυμη μικρή πλατεία κοντά στο «Μικρό Καφέ» (1η πάροδος Δελβινιώτη 2). 
Εκεί μπροστά, περίπου από 7 έως 9 μ.μ. (χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ώρα έναρξης και λήξης της εκδήλωσης) θα τιμήσουμε τη μνήμη του εξαίρετου Κερκυραίου ζωγράφου τελώντας τρισάγιο στη μνήμη του, συζητώντας γι’ αυτόν, πίνοντας ένα αναψυκτικό και θαυμάζοντας μερικά έργα του. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη φροντίδα των συγγενών του, της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης και του «ψυχοπατέρα» του (όπως τον αποκαλούσε ο ίδιος) κ. Μπάμπη Ζώτου. Όσοι θυμούνται τον μεγάλο ζωγράφο και μπορούν να έλθουν, κι όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του, είτε τον ήξεραν είτε όχι, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails