© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

O Αριστείδης Βουγιούκας και ο Θεόδωρος Νημάς, επίτιμοι διδάκτορες του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ



Στις 6 Μαρτίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, στη Μεγάλη Αίθουσα  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθούν επίτιμοι διδάκτορες του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Αριστείδης Βουγιούκας, Επίτιμος Σύμ­βουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, και ο Θεόδωρος Νημάς, Δρ. Φιλολογίας και Γενικός Γραμματέας της Φιλολογικής, Ιστορικής, Αρχαιο­λογικής και Λαογραφικής Εταιρείας Θεσσαλίας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπι­στη­­μίου Αθηνών, καθηγητή κύριο Θεοδόσιο Ν. Πελεγρίνη.

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος, ανα­πλη­ρωτή καθηγητή κύριο Κωνσταντίνο Μαλαφάντη.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας των τιμωμένων από τον κα­θη­γητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, κύριο Αθανάσιο Νάκα.

Αναγόρευση των τιμωμένων:
-Ανάγνωση των κειμένων των Ψηφισμάτων του Τμήματος, των Αναγο­ρεύ­σε­ων και των Διδακτορικών Διπλωμάτων από τον Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κύριο Δημοσθένη Δασκαλάκη.

-Περιένδυση των τιμωμένων με την τήβεννο του Τμήματος από την  Κοσμή­τορα της Φιλοσοφικής Σχολής, καθηγήτρια κυρία Αμαλία  Μόζερ.

Ομιλία του τιμωμένου κυρίου Αριστείδη Βουγιούκα με θέμα:
«Το ΄Πρελούδιο΄ του William Wordsworth, όπως το είδε ένας Έλληνας δάσκαλος».

Ομιλία του τιμωμένου κυρίου Θεοδώρου Νημά με θέμα:
«Η Θεσσαλία που αγάπησα και ερεύνησα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails