© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Με αφιέρωμα στον Ugo Foscolo το Β7 «Αληθώς»Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», επιθυμώντας να τιμήσει τον μεγάλο Ζακυνθογεννημένο εθνικό Ποιητή τής Ιταλίας Ούγκο Φώσκολο, αφιερώνει την επόμενη 7η σύναξη των εφετινών δράσεών του στην εξέχουσα και πολυσήμαντη φυσιογνωμία του.


Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 7.30 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου και θα περιλαμβάνει:

α) Ομιλία της Ιταλίδας Φιλολόγου Annamaria Kalofonos, με θέμα:

«Ugo Foscolo, ο ακούσιος φιλόσοφος».

β) Κονσέρτο του νέου Μουσικού Σχήματος “Trio Barocco Zacinto”, στο οποίο συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βέρα Στραβοπόδη (πιάνο), Vaghinak Galoyan (βιολοντσέλο) και Αθηνά Σαραντίδη (τραγούδι). Θα αποδώσουν 11 μουσικές δημιουργίες κλασικών Ιταλών Συνθετών.

Τη βραδιά θα χαιρετίσει ο Νίκος Λαλώτης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζακύνθου «Ούγος Φώσκολος».

1 σχόλιο:

Γιωργος Κεντρωτης είπε...

Από καρδιάς εύχομαι καλή επιτυχία. Χαιρετισμούς και φιλιά απόπ την Κέρκυρα.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails