© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

25 ποιητές - 44 ποιήματα παρουσιάστηκαν στην Ημέρα της Ποίησης 2013


Χθες, 21 Μαρτίου 2013, το e-περιοδικό μας παρουσίασε στην ψηφιακή βιβλιοθήκη μας (παραθέματα λόγου: www.parathemata.com) έναν Μαραθώνιο Ποίησης, όπως συνέβη και πέρυσι. Φέτος, λοιπόν, παρουσιάστηκαν 25 ποιητές, οι οποίοι πολύ ευγενώς απέστειλαν την συμμετοχή τους, δηλαδή 44 συνολικά ποιήματά τους. Όσοι μάς παρακολούθησαν χθες, διαπίστωσαν ότι  κάθε μια περίπου ώρα του 24ωρου, παρουσιαζόταν ένας ποιητής και ο λόγος του.

Σήμερα μπορείτε -με αλφαβητική σειρά- να τους δείτε και να τους ξαναδιαβάσετε ευθύς παρακάτω. Μ' ένα κλικ στο όνομα του καθενός ανοίγει η ποίησή του: 


[Από τα διάφορα συγχαρητήρια που λαμβάνουμε, μεταφέρουμε εδώ ένα μόνον ενδεικτικό που ελήφθη κατά την διάρκεια του χθεσινού Μαραθωνίου. Έφθασε από την φίλη Κατερίνα Δεμέτη, Αρχαιολόγο και Διευθύντρια του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων: 
"Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους ποιητές και τις ποιήτριες που γιορτάζουν σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλους τους ποιητές της καρδιάς μας. Θερμά συγχαρητήρια στον π. Παναγιώτη Καποδίστρια για την πρωτοβουλία του να μάς γεμίσει σήμερα με ποίηση. Και του χρόνου".]

    1 σχόλιο:

    Μαρία Σ είπε...

    Θερμά συγχαρητήρια στους συμετέχοντας και προπάντων στον π. Παναγιώτη για την μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά του σε όλους και σε όλα !
    Υπάρχει ακόμη ελπίδα για τούτο τον τόπο!

    Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

    Related Posts with Thumbnails