© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Αφιέρωμα στην Ορθόδοξη Επισκοπή Μοζαμβίκης, η Β8 σύναξη του Κέντρου Λόγου Μπανάτου «Αληθώς»

Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», συνεχίζοντας τις μορφωτικές δράσεις του, αφιερώνει την προσεχή 8η εφετινή σύναξή του στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Μοζαμβίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Απριλίου 2013, ώρα 8.30 το βράδυ, στον ναό της Παναγούλας Μπανάτου Ζακύνθου και θα περιλαμβάνει:

α) Ομιλία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη (του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής), με θέμα:

«Ιεραποστολικά βήματα στη Μοζαμβίκη.
Παρελθόν και μέλλον».

β) Συναυλία φωνητικού συνόλου υπό τον κ. Ιωάννη Σούλη, Ιατρό - Πρωτοψάλτη της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου. Θα αποδοθούν βυζαντινά ψάλματα, αφρικανικά και παραδοσιακά άσματα.

Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα προσδώσει ιδιαίτερη χαρά τόσο στους συντελεστές του Μορφωτικού Κέντρου, όσο και στον Ζακύνθιο Επίσκοπο Μοζαμβίκης, της μακρινής αυτής χώρας του αφρικανικού νότου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails