© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Προκήρυξη Διαγωνισμού Δοκιμίου, με θέμα σχετικό προς τον Επτανησιακό (ιστορικό, πνευματικό ή καλλιτεχνικό) χώρο



Με την ευγενική χορηγία Ελλήνων πολιτών, το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων»

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

διαγωνισμό δοκιμίου με θέμα σχετικό προς τον επτανησιακό (ιστορικό, πνευματικό ή καλλιτεχνικό) χώρο, εις μνήμην του εθνικού ποιητού Διονυσίου Σολωμού, για Ζακυνθίους και Κερκυραίους ερευνητές γεννημένους μετά την 31η Δεκεμβρίου 1973, με πρώτο βραβείο 10.000 Ευρώ, δεύτερο βραβείο 5.000 Ευρώ και τρίτο βραβείο 3.000 Ευρώ. Επιπλέον τα δέκα καλύτερα δοκίμια θα δημοσιευθούν στην επετηρίδα του σωματείου ΙΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ.
    Τα δοκίμια θα πρέπει να μην υπερβαίνουν τις 4.000 λέξεις, να μην έχουν προηγουμένως δημοσιευθεί και να υποβληθούν, με ψευδώνυμο σε τέσσερα αντίγραφα, γραμμένα σε υπολογιστή,  στη διεύθυνση του Προέδρου του σωματείου Νίκια Λούντζη: Κρόνου 27, Παλαιό Φάληρο 175.61, έως την 30η Σεπτεμβρίου 2013.
     Τα αντίγραφα θα ταχυδρομηθούν και θα  συνοδεύονται από εσώκλειστο φάκελο, που θα κλείσει και μονογράψει ο αποστολέας.  Ο εσώκλειστος αυτός φάκελος  θα φέρει στην όψη του το ψευδώνυμο, θα περιέχει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) και θα ανοιχθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μετά το πέρας του διαγωνισμού.
     Η κρίση θα γίνει από τριμελή επιστημονική επιτροπή, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2013 και θα επακολουθήσει, σε αίθουσα των Αθηνών, η τελετή της απονομής των βραβείων, εντός του Νοεμβρίου 2013.

                  Οι Φίλοι του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων
            Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός Γραμματεύς
        Νίκιας Λούντζης                                                    Νίκος Κ. Κουρκουμέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails